Loader

Ρόκα πολυσαλάτα με βινεγκρέτ αντζούγιας

2013-07-02
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  


2ματσάκια ρόκα
2 αυγά βραστά κομμένα σε λεπτές φετούλες στον αυγοκόπτη
150γρ.κασέρι σεκύβους
10ελιές γεμιστές με πιπεριά κομμένες στη μέση
2πιπεριές Φλωρίνης από βάζο ψιλ/νες
3κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλ/να
1/2φλ.άνιθος ψιλ/νος
1καρότο χοντροτριμμένο
1 αραβική πίτα μεγάλη λαδωμένη,κομμένη σε λωρίδες και ψημένες να γίνουν τραγανές
ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ
4    αντζούγιες φιλέτο
1/2φλ.λάδι
Χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
1κ.σ.ξύδι
Κρόκο από 1 αυγό βραστό
2κ.σ.μουστάρδα
1κ.σ.σόγια σος

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε μια βαθιά σαλατιέρα τη ρόκα και από πάνω όλα τα υπόλοιπα υλικά. Στο multi βάζουμε όλα τα υλικά για την βινεγκρέτ και τα πολτοποιούμε. Περιχύνουμε με αυτήν τη σαλάτα μας πριν την σερβίρουμε και την ανακατεύουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *