Loader

Ρυζοσαλάτα από το Πάσχα

2013-07-02
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

1 1/2φλ.ρύζι βρασμένο
2 αυγά βρασμένα ψιλ/να
1 πιπεριά Φλωρίνης από βάζο ψιλ/νη
1    αγγουράκι κομμένο σε κυβάκια
3κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλ/να
1κ.σ.άνιθος ψιλ/νος
1κ.σ.δυόσμος
1/2κ.σ.ρίγανη
1/2φλ.ελιές καλαμών
1φλ.φέτα θρυμματισμένη
Λάδι
Χυμό λεμόνι
Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε μεγάλο μπωλ και σερβίρουμε. Αν θέλουμε μπορούμε να την αφήσουμε στο ψυγείο και να την σερβίρουμε κρύα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *