Loader

Ρολά πιπεριάς με λουκάνικο

2013-06-08
  • Prep Time: 15λ
  • Cook Time: 40λ
  • Ready In: 55λ
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

6 πιπεριές πράσινες κέρατο

6 κόκκινες πιεριές Φλωρίνης

48 χωριάτικα λουκάνικα μίνι

1 κρεμμύδι

1συσκ.σάλτσα ντομάτας

ελαιόλαδο

1/2 ποτήρι λευκό κρασί

1κ.γλ.ζάχαρη

1κ.γλ.ρίγανη

1κ.γλ.θυμάρι

1κ.γλ.πάπρικα γλυκιά

αλατοπίπερο

Method

Step 1

Πλένουμε και στεγνώνουμε τις πιπεριές.Κόβουμε κάθε μια κατά μήκος στη μέση και έπειτα στα 2 πάλι.Αφαιρούμε τα σπόρια και τις τοποθετούμε σε ελαφρά λαδωμένο ταψάκι με τη φλούδα προς τα πάνω.Τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 15-20 λεπτά στους 180C. Εντωμεταξύ ετοιμάζουμε τη σάλτσα.Σε μικρό κατσαρολάκι σωτάρουμε το κρεμμύδι στο λάδι,προσθέτουμε τα λουκανικάκια και τα ροδίζουμε γι 3-4 λεπτά.Σβήνουμε με το κρασί και τα αφήνουμε λίγο να εξατμισθεί το αλκοόλ.Προσθέτουμε τη σάλτσα,την ρίγανη,το θυμάρι,την πάπρικα και το αλατοπίπερο.Το αφήνουμε να πιεί τελείως τα υγρά του.Αποσύρουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει. Στη συνέχεια παίρνουε ένα ένα τα λουκάνικα και τα τυλίγουμε με μια λωρίδα πιπεριάς,καρφιτζώνοντας το με μια οδοντογλυφίδα.Τα τοποθετούμε ένα ένα σε πιατέλα και περιχύνουμε με τη σάλτσα που περίσσεψε στο κατσαρολάκι. Καλή σας επιτυχία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *