Loader

Ροδέλες μπακαλιάρου στο φούρνο σκορδολέμονο

2013-07-22
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 11
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

11 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

 

 

1μεγάλος μπακαλιάρος (800γρ.) κομμένος σε ροδέλες

Λάδι

Αλατοπίπερο

Ξύσμα 1 λεμονιού

Χυμό 1 λεμονιού

3σκελ.σκόρδο

1κ.σ.μουστάρδα

Οδηγίες

Βήμα 1

Χτυπάμε στο multi το λάδι , το χυμό λεμονιού, το σκόρδο, τη μουστάρδα και το αλατοπίπερο. Ρίχνουμε το μισό σε ένα ταψάκι και πάνω ακουμπάμε τις ροδέλες του ψαριού. Περιχύνουμε με το υπόλοιπο και διασκορπίζουμε το ξύσμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 20 λεπτά. Το σερβίρουμε ζεστό με φρέσκιες τηγανητές πατάτες ή μια πλούσια πράσινη σαλάτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *