Loader

Ριζότο με πράσινα φασολάκια και γλυκάνισο

2013-08-02
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 17λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

1φλ.ρύζι Αρμπόριο

Λάδι

Αλατοπίπερο

3φλ.ζωμός λαχανικών

1/2φλ.φασολάκια πράσινα στρογγυλά

2φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να

1κ.γλ.πάπρικα

1/2κ.γλ.γλυκάνισος κοπανισμένος

Παρμεζάνα τριμμένη και άνιθος για το σερβίρισμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια. Προσθέτουμε το ρύζι και μόλις γυαλίσει λίγο σβήνουμε με το κρασί. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τον γλυκάνισο και την πάπρικα. Προσθέτουμε τα φασολάκια. Ρίχνουμε σιγά σιγά το ζωμό κάθε φορά που το απορροφάει μέχρι να τελειώσει, όχι παραπάνω από 2 κουταλιές τη φορά. Το αφήνουμε 2-3 λεπτά σε κλειστό μάτι και σερβίρουμε πασπαλίζοντας με τον άνιθο και την παρμεζάνα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *