Loader

Ριζότο με πράσινα φασολάκια και γλυκάνισο

2013-08-02
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 17λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

1φλ.ρύζι Αρμπόριο

Λάδι

Αλατοπίπερο

3φλ.ζωμός λαχανικών

1/2φλ.φασολάκια πράσινα στρογγυλά

2φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να

1κ.γλ.πάπρικα

1/2κ.γλ.γλυκάνισος κοπανισμένος

Παρμεζάνα τριμμένη και άνιθος για το σερβίρισμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια. Προσθέτουμε το ρύζι και μόλις γυαλίσει λίγο σβήνουμε με το κρασί. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τον γλυκάνισο και την πάπρικα. Προσθέτουμε τα φασολάκια. Ρίχνουμε σιγά σιγά το ζωμό κάθε φορά που το απορροφάει μέχρι να τελειώσει, όχι παραπάνω από 2 κουταλιές τη φορά. Το αφήνουμε 2-3 λεπτά σε κλειστό μάτι και σερβίρουμε πασπαλίζοντας με τον άνιθο και την παρμεζάνα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.