Loader

Ριγκατόνι με συκωτάκι και λιαστές ντομάτες

2013-08-02
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 50λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

1φέτα συκώτι μοσχαρίσιο κομμένο σε κομματάκια

200γρ.ριγκατόνι

Λάδι

Αλατοπίπερο

1μικρό κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

1σκελ.σκόρδο λιωμένη

1/2φλ.μανιτάρια σε φέτες

5-6λιαστές ντομάτες ψιλ/νες

1κ.γλ.ρίγανη

1/3κ.γλ.μπούκοβο

1φλ.λευκό κρασί

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ρίχνουμε το συκώτι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τις λιαστές ντομάτες και τα μανιτάρια. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και το μπούκοβο. Συμπληρώνουμε χλιαρό νερό να τα καλύψει και σιγοβράζουμε 50 λεπτά περίπου. Εντωμεταξύ βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στη σάλτσα με τα συκωτάκια. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε αμέσως. Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με κάποιο τριμμένο τυρί της επιλογής μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *