Loader

Ρεγγοσαλάτα

2013-07-23
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

2φιλέτα ρέγγας ψιλ/να
1κρεμμύδι μικρό ψιλ/νο
1πατάτα βρασμένη και ψιλ/νη
Πιπέρι
1κ.σ.λάδι
1κ.σ.χυμό λεμονιού
3κ.σ.μαγιονέζα
Αγγουράκια τουρσί ψιλ/να για το γαρνίρισμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε σε μπολ τα φιλέτα της ρέγγας, με την πατάτα, το κρεμμύδι, την μαγιονέζα, το πιπέρι και το λαδολέμονο. Το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου. Σερβίρουμε τη ρεγγοσαλάτα με ψιλοκομμένα αγγουράκια τουρσί γύρω γύρω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *