Loader

Ρεβύθια με σπανάκι

2013-06-13
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
  • Έτοιμο σε: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά

550 γρ. βρασμένα και στραγγισμένα ρεβίθια
5 φλιτζάνια σπανάκι ψιλοκομμένο και στραγγισμένο
1 φλιτζάνι χοντροκομμένο κρεμμύδι
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1½ κουταλιά τζίντζερ σε σκόνη
1½ κουταλάκι μαύρη ζάχαρη
1½ κουταλάκι κάρι σε σκόνη
1/3 κουταλάκι αλάτι
1/2 φλιτζάνι νερό

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε το κρεμμύδι με το τζίντζερ στο μπλέντερ. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο αντικολλητικό σκεύος και σοτάρουμε το μείγμα με το κρεμμύδι και το τζίντζερ, τη ζάχαρη και το κάρι για 3 λεπτά. Χαμηλώ­νου­με τη φωτιά και προσθέτουμε τα ρεβίθια. Σιγοβράζουμε για άλλα 3 λεπτά. Προσθέτουμε το σπανάκι, το νερό, το αλάτι και μαγειρεύουμε μέχρι το σπανάκι να μαραθεί. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό. Καλή σας επιτυχία

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: , Συστατικά: ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *