Loader

Ρεβύθια με σπανάκι

2013-06-13
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 20λ
  • Έτοιμο σε: 30λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά

550 γρ. βρασμένα και στραγγισμένα ρεβίθια
5 φλιτζάνια σπανάκι ψιλοκομμένο και στραγγισμένο
1 φλιτζάνι χοντροκομμένο κρεμμύδι
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1½ κουταλιά τζίντζερ σε σκόνη
1½ κουταλάκι μαύρη ζάχαρη
1½ κουταλάκι κάρι σε σκόνη
1/3 κουταλάκι αλάτι
1/2 φλιτζάνι νερό

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Ανακατεύουμε το κρεμμύδι με το τζίντζερ στο μπλέντερ. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο αντικολλητικό σκεύος και σοτάρουμε το μείγμα με το κρεμμύδι και το τζίντζερ, τη ζάχαρη και το κάρι για 3 λεπτά. Χαμηλώ­νου­με τη φωτιά και προσθέτουμε τα ρεβίθια. Σιγοβράζουμε για άλλα 3 λεπτά. Προσθέτουμε το σπανάκι, το νερό, το αλάτι και μαγειρεύουμε μέχρι το σπανάκι να μαραθεί. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό. Καλή σας επιτυχία

Κατηγορίες: Ετικέτες: , Συστατικά: ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *