Loader

Ρεβύθια με πράσινες ελιές

2013-07-28
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 1:30 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά

250γρ.ρεβύθια μουλιασμένα αποβραδίς
1καρότο μεγάλο κομμένο σε ροδέλες
2πράσα κομμένα σε ροδέλες
3κ.σ.σέλινο ψιλ/νο
1κρεμμύδι τριμμένο λάδι
Αλατοπίπερο
1καυτερή πιπεριά όλοκληρη
20πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι κομμένες σε ροδέλες
Χυμό 2 λεμονιών

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε όλα τα υλικά στη χύτρα και τα βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσεις της συσκευής σας. Εναλλακτικά βάζουμε τα ρεβύθια σε κατσαρόλα με μπόλικο νερό και τα βράζουμε για 30 λεπτά. Τα ξαφρίζουμε και ρίχουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και αν χρειζεται λίγο χλιαρό νράκι. Τα σιγοβράζουμε 1 ώρα τουλάχιστον μέχρι να μαλακώσουν και να χυλώσει η σούπα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *