Loader

Ρεβυθοσαλάτα με φέτα Γρεβενών

2013-06-29
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

2φλ.ρεβυθια βρασμένα
1κρεμμυδι κομμένο σε φέτες
150γρ.φετα θρυμματισμένη
2πιπεριες Φλωρίνης από βάζο ψιλ/νες
ΓΙΑ ΤΟ DRESSING
Λάδι
Αλατοπίπερο
Balsamico
1κ.γλ.μουσταρδα πικάντικη
1κλωναρι δενδρολίβανο τα φύλλα του

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε σαλατιέρα τα ρεβίθια και διασκορπίζουμε πάνω το κρεμμύδι, τη φέτα και τις πιπεριές. Ανακατεύουμε σε βάζο με καπάκι όλα τα υλικά για το dressing και περιχύνουμε με αυτό τη σαλάτα πριν σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *