Loader

Ρεβιθοκεφτέδες

2013-06-08
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 10λ
  • Έτοιμο σε: 25λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Φακές με χυμό πορτοκάλι και κάρυ

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Σκεπαστή πικάντικη φέτα

Συστατικά  

 

2 φλ.ρεβύθια βρασμένα
2 πατάτες βρασμένες
1 κρεμμύδι
2 σκελ.σκόρδο
2 αυγά
2κ.σ.εβαπορέ
Αλατοπίπερο
Κύμινο  δυόσμος
1 1/2φλ.σιμιγδάλι

αλεύρι για το τηγάνισμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάλτε τις πατάτες και τα ρεβύθια στο multi και πολτοποιήστε τα λίγα λίγα. Βάλτε τα στο μπωλ μαζί με τα αυγά το κρεμμύδι και το σκόρδο ψιλοκομμένα, το αλατοπίπερο, κύμινο και το δυόσμο κατά βούληση, το γάλα και το σιμιγδάλι. Ανακατέψτε τα καλά και φτιάξτε μπαλάκια ή ότι σχήμα προτιμάτε,περισσότερο οβάλ ίσως και περάστε τα από το αλεύρι. Τηγανίστε τα σε καυτό λάδι μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις 2 πλευρές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.