Loader

Ραβιόλια με μπακαλιάρο φιλέτο σε πέστο ροκας

2013-07-24
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

 

1 πακ.ραβιόλια φρέσκα

4 φιλέτα μπακαλιάρου

1 ματάκι ρόκα

1/2 ματσάκι μαιντανό

100γρ,τυρί καπνιστό

1κ.σ.βασιλικός αποξηραμένος

1/2φλ.ελαιόλαδο και 2κ.σ. ακόμα

αλατοπίπερο

βούτυρο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Βάζουμε τα φιλέτα σε ταψί με 2κ.σ. λάδι,αλατοπίπερο και λίγο νεράκι και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30-40 λέπτά. Πλένουμε τη ρόκα και τον μαιντανό καλά και τα ρίχνουμε στο multi μαζί με το τυρί,το λάδι,αλατοπίπερο και 1κ.σ. νερό από τα μακαρόνια που βράζουν.Τα αναμιγνύουμε καλά και τα κρατάμε στην άκρη. Εντωματαξύ σουρώνουμε τα μακαρονάκια μας και τα βουτυρώνουμε ελαφρά.Τα ανακατεύουμε με το πέστο που ετοιμάσαμε. Μόλις ψηθούν και τα ψαράκια μας τα κόβουμε σε μικρά κομματάκια ή λωρίδες, όπως προτιμάτε και τα ανακατεύουμε με το προηγούμενο μείγμα ραβιόλια πέστο και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *