Loader

Πράσινες ελιές με πιπεριές καρότο και μπούκοβο

2013-07-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

1/2κιλό πράσινες ελιές σε άρμη
2καρότα κομμένα σε ροδέλες
2πιπεριές Φλωρίνης από βάζο κομμένες σε λωρίδες
1 ½ κ.γλ.μπούκοβο
3κ.σ.μέλι
Λάδι

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε μπολ όλα τα υλικά και τα ανακατεύουμε με ένα κουτάλι. Το μεταφέρουμε σε βάζα με καπάκι και τα γεμίζουμε με λάδι. Τα κλείνουμε καλά και τα αφήνουμε μια βδομάδα πριν τα χρησιμοποιήσουμε για να ενωθούν οι γεύσεις. Διατηρούνται και εκτός ψυγείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *