Loader

Πράσινα τορτελίνια

2013-08-03
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

250γρ.τορτελίνια με τυρί

Λάδι

Αλατοπίπερο

3κ.σ.έτοιμο ή σπιτικό pesto

1φλ.μπρόκολο βρασμένο

15ντοματίνια ψημένα στο γκριλ

2κ.σ.κουκουνάρι καβουρδισμένο

1/2φλ.κοτόπουλο βρασμένο και ψιλ/νο

 

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα τορτελίνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα σουρώνουμε και τα ανακατεύουμε με όλα τα υπόλοιπα υλικά. Τρώγεται ζεστή ή κρύο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *