Loader

Ντιπακι με ροκφόρ και αυγό

2015-04-19
  • Μερίδες: 2-3
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Έτοιμο σε: 10λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

26/4/15

Ντιπάκι με ροκφόρ και αυγό, θρεπτικό και πεντανόστιμο. Μπορούμε να το αλείψουμε σε φρεσκοψημένο ψωμί για ένα ανοιχτό τοστ υψηλής γαστρονομίας!

eggdip (1) eggdip (3)

Συστατικά

  • 2 αυγά βρασμένα
  • 50gr. Ροκφόρ ή blue cheese
  • 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
  • 1 κουταλιά της σούπας χυμός λεμονιού

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε ένα βαθύ πιάτο τα αυγά και το ροκφόρ και τα λιώνουμε με τη βοήθεια ενός πιρουνιού. Προσθέτουμε το γιαούρτι και το χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε πολύ καλά.

Βήμα 2

Το φυλάμε στο ψυγείο καλυμμένο για 2-3 ημέρες ή σερβίρουμε αμέσως με nachos, chips, κριτσίνια ή λαχανικά της αρεσκείας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *