Loader

Πολέντα με ροκφόρ,φουντούκια και μέλι

2013-06-03
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 10λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Φακές με χυμό πορτοκάλι και κάρυ

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Σκεπαστή πικάντικη φέτα

  • Πικάντικα ζυμαρικά με τη σάλτσα τους σε ένα σκεύος

  • Λεμονάτος αρακάς με σελινόριζα

Συστατικά  

 

1φλ.καλαμποκάλευρο

3φλ.χλιαρό νερό

Αλατοπίπερο

1φλ.γάλα

2κ.σ.βούτυρο

1κ.σ.μέλι

2κλωνάρια θυμάρι τα φύλλα του

100γρ.ροκφόρ θρυμματισμένο

2κ.σ.φουντούκια τριμμένα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε το νερό σε χαμηλή φωτιά και σιγά σιγά ρίχνουμε το αλεύρι ανακατεύοντας μέχρι να πήξει. Ρίχνουμε το γάλα και το βούτυρο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να λιώσει το βούτυρο. Αλατοπιπερώνουμε και κλείνουμε το μάτι. Σερβίρουμε τη πολέντα ζεστή. Πασπαλίζουμε με το θυμάρι και ρίχνουμε από πάνω το μέλι και το ροκφόρ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *