Loader

Πλούσιο πιάτο με τις βραστές πατάτες που έμειναν

2013-07-29
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 10λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

2βραστές πατάτες κομμένες σε ροδέλες

Λάδι για το τηγάνισμα

1/2πιπεριά κέρατο ψιλ/νη

6ντοματίνια κομμένα στη μέση

1μικρό κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

1/3φλ.γκούντα τριμμένο

3φέτες σαλάμι αέρος ψιλ/νο

Αλατοπίπερο

Πιπέρι καγιέν

Μαϊντανός ψιλ/νος για το σερβίρισμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Τηγανίζουμε τις πατάτες και τις κατεβάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Τις μεταφέρουμε σε πιάτο και τις αλατοπιπερώνουμε. Πασπαλίζουμε με το τυρί όσο είναι ζεστές και διασκορπίζουμε από πάνω όλα τα υπόλοιπα υλικά για να σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *