Πλούσιο πιάτο με τις βραστές πατάτες που έμειναν
2013-07-29- Κουζίνα:Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Χρόνος μαγειρικής: 10λ
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή
Συστατικά
2βραστές πατάτες κομμένες σε ροδέλες
Λάδι για το τηγάνισμα
1/2πιπεριά κέρατο ψιλ/νη
6ντοματίνια κομμένα στη μέση
1μικρό κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
1/3φλ.γκούντα τριμμένο
3φέτες σαλάμι αέρος ψιλ/νο
Αλατοπίπερο
Πιπέρι καγιέν
Μαϊντανός ψιλ/νος για το σερβίρισμα
Βήματα Συνταγής
Βήμα1
Τηγανίζουμε τις πατάτες και τις κατεβάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Τις μεταφέρουμε σε πιάτο και τις αλατοπιπερώνουμε. Πασπαλίζουμε με το τυρί όσο είναι ζεστές και διασκορπίζουμε από πάνω όλα τα υπόλοιπα υλικά για να σερβίρουμε.