Loader

Πλευρώτους νηστίσιμα

2013-05-29
  • Μερίδες: 2
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
  • Έτοιμο σε: 50λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά


1/2κιλό μανιτάρια πλευρώτους
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
2σκελ.σκόρδο ψιλ/νες
1ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
1κ.σ.κέτσαπ
1/2κ.γλ.μπαχάρι
2φύλλα δάφνης

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάτουρε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ρίχνουμε μέσα τα μανιτάρια και προσθέτουμε την ντομάτα και την κετσαπ. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το μπαχάρι.

Βήμα 2

Προσθέτουμε τα φύλλα δάφνης και λίγο νεράκι και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια και να μείνουν με τη σαλτσούλα τους, περίπου 30 λεπτά. Σερβίρουμε τα μανιτάρια ζεστά με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ένα κόκκινο ποτήρι κρασί.

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: , Συστατικά: ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.