Loader

Πλευρώτους με ντοματίνια και δενδρολίβανο

2013-05-29
  • Μερίδες: 2
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
  • Έτοιμο σε: 60λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά

1/2κιλό μανιτάρια πλευρώτους

2σκελ.σκόρδο ψιλ/νες

2κλωνάρια δενδρολίβανο τα φύλλα του

1κλωνάρι θυμάρι τα φύλλα του

Λάδι

Αλατοπίπερο

15ντοματίνια ολόκληρα

Οδηγίες

Βήμα 1

Καθαρίζουμε τα μανιτάρια με άφθονο νερό και αφαιρούμε την άκρη από το χοντρό κοτσάνι Βάζουμε λάδι σε φαρδύ αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε ελάχιστα το σκόρδο για να μην μαυρίσει και μυρίσει άσχημα. Ρίχνουμε τα μανιτάρια και χαμηλώνουμε τη φωτιά.

Βήμα 2

Αφήνουνε να σοταριστούν μαζί με τα υγρά που θα βγάλουν τα μανιτάρια. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το θυμάρι και το δενρολίβανο. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και ανακατέυουμε. Τα αφήνουμε όλα μαζί 20 λεπτά να ψηθούν αλλά να μείνουν ζουμερά. Τα σερβίρουμε ζεστά.

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: Συστατικά: ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *