Loader

Πλευρώτους με ντοματίνια και δενδρολίβανο

2013-05-29
  • Μερίδες: 2
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 30λ
  • Έτοιμο σε: 60λ
Βαθμολογία

(4 / 5)

4 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

1 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά

1/2κιλό μανιτάρια πλευρώτους

2σκελ.σκόρδο ψιλ/νες

2κλωνάρια δενδρολίβανο τα φύλλα του

1κλωνάρι θυμάρι τα φύλλα του

Λάδι

Αλατοπίπερο

15ντοματίνια ολόκληρα

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Καθαρίζουμε τα μανιτάρια με άφθονο νερό και αφαιρούμε την άκρη από το χοντρό κοτσάνι Βάζουμε λάδι σε φαρδύ αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε ελάχιστα το σκόρδο για να μην μαυρίσει και μυρίσει άσχημα. Ρίχνουμε τα μανιτάρια και χαμηλώνουμε τη φωτιά.

Βήμα2

Αφήνουνε να σοταριστούν μαζί με τα υγρά που θα βγάλουν τα μανιτάρια. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το θυμάρι και το δενρολίβανο. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και ανακατέυουμε. Τα αφήνουμε όλα μαζί 20 λεπτά να ψηθούν αλλά να μείνουν ζουμερά. Τα σερβίρουμε ζεστά.

Κατηγορίες: Ετικέτες: Συστατικά: ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *