Loader

Πιπεριές γεμιστές με φέτα και ζαμπόν

2013-06-07
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Φακές με χυμό πορτοκάλι και κάρυ

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Σκεπαστή πικάντικη φέτα

Συστατικά  

6 μακρόστενες πιπεριές (κόκκινες και πράσινες)
100γρ.φέτα λιωμένη με το πηρούνι
1κ.γλ δυόσμο
2κ.σ.ζαμπόν ψιλ/νο
½ ντομάτας ψιλ/νη
½ φλ.λάδι
Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τις πιπεριές καλά σε ένα μπωλ και γεμίζουμε με αυτό το μείγμα με προσοχή το εσωτερικό απ΄όλες τις πιπεριές μας. Τις τοποθετούμε σε ταψάκι προσέχωντας να μην μένει χώρος στο καπάκι τους να ανοίξει. Τις περιχύνουμε με λίγο λαδάκι και αλατοπιπερώνουμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο φούρνο στους 200C για 30 λεπτά και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.