Loader

Πιλάφι με συκώτι

2013-06-16
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 45λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

2φλ.ρύζι
400γρ.συκώτι μοσχαρίσιο σε κυβάκια
1 κρεμμύδι ψιλ/νο
3κ.σ. λάδι
1κ.γλ.ζάχαρη
1κ.γλ.κανέλα
1 ντομάτα τριμμένη
4κ.σ.άνιθος ψιλ/νος
Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε το λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σωτάρουμε τα συκωτάκια με το κρεμμύδι και τον άνιθο. Ρίχνουμε την ντομάτα,αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και την κανέλα. Συμπληρώνουμε λίγο νεράκι και αφήνουμε να σιγοβράσει , περίπου 30 λεπτά . Ρίχνουμε το ρύζι , συμπληρώνουμε νερό και βράζουμε άλλα 15 λεπτά. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε. Αν θέλουμε πασπαλίζουμε λίγο ακόμα άνιθο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *