Loader

Πικάντικο ντοματόρυζο φούρνου

2013-08-21
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

1 κρεμμύδι ψιλ/νο
Αλατοπίπερο
3κ.σ. λάδι
1φλ.χυμός ντομάτας
1 κ.γλ.tabasco
400ml ζωμός κοτόπουλου
200γρ. ρύζι thai ή yasmin
1κ.γλ.κανέλα
1κ.γλ.μπαχάρι

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε το λάδι σε ένα κατσαρολάκι και ρίχνουμε το κρεμμύδι να σωταριστεί. Μόλις ροδίσει, ρίχνουμε το ρύζι και το ανακατεύουμε να πάρει ελαφρά χρώμα και αυτό. Άλλα 20 λεπτά μα γίνει το ρυζάκι μας, χωρίς να απορροφηθούν τελείως τα υγρά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *