Loader

Πικάντικο γιαουρτοντιπάκι με κρεμμύδια

2013-07-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

 

2κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες

1κ.σ.βούτυρο

2κ.σ.λάδι

Αλατοπίπερο

1κ.γ.πιπέρι καγιέν

200γρ.γιαούρτι

100γρ.τυρί κρέμα

2κ.σ.μαγιονέζα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι και βούτυρο σε αντικολλητικό τηγάνι να ζεσταθούν και μόλις λιώσει το βούτυρο ρίχνουμε τα κρεμμύδια. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να μαλακώσουν τελείως τα κρεμμύδια περίπου 15 λεπτά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και με τρυπητή κουτάλα τα βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά΄. Το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον. Σερβίρουμε με nachos, chips ή ωμά λαχανικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *