Loader

Πικάντικο άλειμμα ψητής μελιτζάνας

2013-07-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

2μελιτζάνες ψητές στο γκριλ και καθαρισμένες από τη φλούδα

1κρεμμύδι μέτριο

Λάδι

Αλατοπίπερο

2σκελ.σκόρδο

1κ.γλ.κύμινο

1κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος

1κ.γλ.πάπρικα

1/2κ.γλ.μπούκοβο

1πιπεριά Φλωρίνης από βάζο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και τα πολτοποιούμε. Τα βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να το χρησιμοποιήσουμε. Μπορούμε να το βάλουμε σε βαζάκι με λίγο λάδι στο τελείωμα για να το διατηρήσουμε παραπάνω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *