Loader

Πικάντικο άλειμμα ψητής μελιτζάνας

2013-07-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

2μελιτζάνες ψητές στο γκριλ και καθαρισμένες από τη φλούδα

1κρεμμύδι μέτριο

Λάδι

Αλατοπίπερο

2σκελ.σκόρδο

1κ.γλ.κύμινο

1κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος

1κ.γλ.πάπρικα

1/2κ.γλ.μπούκοβο

1πιπεριά Φλωρίνης από βάζο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και τα πολτοποιούμε. Τα βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να το χρησιμοποιήσουμε. Μπορούμε να το βάλουμε σε βαζάκι με λίγο λάδι στο τελείωμα για να το διατηρήσουμε παραπάνω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *