Loader

Πικάντικη γαλοπούλα με σόγια

2013-06-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 1:30 ω
  • Έτοιμο σε: 1:50 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Εύκολο τηγανητό ρύζι

  • Ρυζοσαλάτα με basmati και κοτόπουλο

 

Συστατικά  

2μπούτια γαλοπούλας
Λάδι
Αλαοπίπερο
1/3φλ.σόγια σος
3κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλ/να
2σκελ.σκόρδο ψιλ/νες
Λίγο κορν φλάουρ
1/2φλ.λευκό κρασί
Χυμό 2 λεμονιών

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε τα μπουτάκια στη γάστρα και τα πασπαλίζουμε με το κορν φλάουρ. Διασκορπίζουμε τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο και αλατοπιπερώνουμε. Ραντίζουμε με το χυμό λεμονιού και ρίχνουμε τη σόγια, το λάδι και λίγο νερό. Κλείνουμε το καπάκι και ψήνουμε στο φούρνο στους 220C για 1 ώρα και 30 λεπτά. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό με πουρέ ή πατάτες τηγανιτές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *