Loader

Πικάντικα ζυμαρικά με καπνιστή ρέγγα και κάππαρη

2013-08-20
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

500γρ.ζυμαρικά Νο6
1κ.σ.κάππαρη ξαλμυρισμένη ελαφρά
1πιπεριά Φλωρίνης από βάζο ψιλ/νη
1 μικρή καυτερή πιπεριά αποξηραμένη ψιλ/νη
2σκελ.σκόρδο λιωμένες
3κ.σ. μαιντανός ψιλ/νος
Πιπέρι
1ρέγγα καπνιστή, το ψαχνό της ψιλ/νο
Λάδι

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζω τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνω λίγο λάδι και σωτάρω το σκόρδο. Ρίχνω τις πιπεριές ,ανακατεύω και ρίχνω τον μαιντανό, την κάππαρη και λίγο πιπέρι. Τέλος προσθέτω τη ρέγγα. Αφήνω λίγο να ενωθούν οι γεύσεις και ρίχνω τα ζυμαρικά. Ανακατεύω καλά και σερβίρω. Αλάτι, είναι από τις λίγες φορές που δεν έβαλα καθόλου.παρότι μέγιστη λάτρης, γιατί το καπνιστό ψαράκι μας και η κάππαρη δίνουν αρκετά αλμυρή γεύση στο φαγητό!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.