Loader

Πατατοσαλάτα με sauce αυγού

2013-07-02
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

4-5 πατατούλες μέτριου μεγέθους
1 καρότο κομμένο julienne
2 αυγά βρασμένα ,κομμένα σε φέτες
2-3 κρεμμύδια φρέσκα ψιλ/να
Λάδι
1κ.σ.κάππαρη
Πράσινα σαλατικά για το σερβίρισμα
ΓΙΑ ΤΗΝ SAUCE
2 κρόκους από αυγά βρασμένα
3κ.σ. μουστάρδα
Λάδι
Balsamico
Αλατοπίπερο
½ φλ.άνιθος

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τις πατάτες. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το κρεμμυδάκι και σωτάρουμε. Ρίχνουμε επίσης τις πατάτες που έχουμε βράσει και κόψει έτοιμες για την πατατοσαλάτα και το καρότο. Ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα και αφήνουμε να πάρουν χρώμα 5-10 λεπτά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και συμπληρώνουμε την κάππαρη και τα αυγά και τα ανακατεύουμε. Σε ένα μεγάλο πιάτο τοποθετούμε τα σαλατικά και από πάνω την πατατοσαλάτα. Βάζουμε στο multi όλα τα υλικά για τη sauce και τα χτυπάμε. Περιχύνουμε με αυτό τη σαλάτα και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *