Loader

Πατάτες ψητές με φέτα

2013-06-05
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 35λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

3πατάτες
2κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος
150γρ.φέτα
2κ.σ.κρέμα γάλακτος
Λάδι
Αλατοπίπερο
2κρεμμυδάκια φρέσκα
Χυμός από ½ λεμόνι

Οδηγίες

Βήμα 1

Πλένουμε και βράζουμε τις πατάτες ελαφρά,ίσα να μαλακώσουν. Σε ένα μπωλ ρίχνουμε τη φέτα και την πατάμε με ένα πιρούνι να λιώσει. Συμπληρώνουμε την κρέμα γάλακτος, το λάδι, το αλατοπίπερο, τον μαιντανό, το χυμό λεμονιού και τα κρεμμυδάκια και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε τις πατάτες σε ένα ταψάκι και τις χαράζουμε στα 4. Γεμίζουμε το κενό που δημιουργείτε με το μείγμα φέτας που ετοιμάσαμε και ψήνουμε ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 20-25 λεπτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.