Loader

Παντζαρόπιτα γυμνή

2013-06-19
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 50λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

1φλ.αλεύρι
1κ.σ.μπείκιν πάουντερ
1φλ.γιαούρτι
1φλ.φέτα θρυμματισμένη
1φλ.γκούντα τριμμένο
3αυγά
Αλατοπίπερο
1φλ.παντζάρια βρασμένα και κομμένα σε κυβάκια
1/2κ.σ.βούτυρο λιωμένο
3κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος
Λάδι και φρυγανιά τρίμμα για το ταψι

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε ένα μπολ το γιαούρτι, τα αυγά χτυπημένα και προσθέτουμε το αλεύρι ανακατεμένο με το μπέικιν πάουντερ. Προσθέτουμε τα τυριά και τα παντζαρια Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τον μαιντανό. Τα ανακατεύουμε όλα καλά και τα μεταφέρουμε σε ταψάκι λαδωμένο και πασπαλισμένο με φρυγανιά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 50 λεπτά περίπου. Αφήνουμε να κρυώσει λίγο την κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *