Loader

Παντζαροσαλάτα με μέλι και φουντούκια

2013-07-02
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

6παντζάρια βρασμένα
λάδι
αλατοπίπερο
2 σκελ.σκόρδο λιωμένες
1/2κ.σ.μέλι
Balsamico
1/2κ.γλ.τζίντζερ σκόνη
2κ.σ.φουντούκια αλεσμένα

Οδηγίες

Βήμα 1

Κόβω τα παντζάρια σε σαλατιέρα. Σε ένα βαζάκι ανακατεύω το λάδι, το balsamico,το σκόρδο,το αλατοπίπερο, το τζίντζερ και το μέλι ελαφρά ζεσταμένο. Περιχύνω με αυτό τη σαλάτα και πασπαλίζω με τα φουντούκια πριν σερβίρω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.