Πένες με μανιτάρια σε κρεμώδη σάλτσα balsamico
2013-08-01- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
250gr.πένες ή άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας μας
200γρ.μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε φέτες
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
1πιπεριά κέρατο ψιλ/νη
1/4φλ.balsamico
200ml κρέμα γάλακτος
1κ.γλ.πιπέρι καγιέν
Οδηγίες
Βήμα 1
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Εντωμεταξύ ρίχνουμε λίγο λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά και τα μανιτάρια να μαλακώσουν. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το καγιέν. Σβήνουμε με το balsamico και μόλις απορροφηθεί προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε και μόλις δέσει κλείνουμε το μάτι και ρίχνουμε τις πένες. Ανακατεύουμε πάλι καλά και σερβίρουμε αμέσως.