Loader

Πένες με μανιτάρια σε κρεμώδη σάλτσα balsamico

2013-08-01
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

250gr.πένες ή άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας μας

200γρ.μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε φέτες

Λάδι

Αλατοπίπερο

1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

1πιπεριά κέρατο ψιλ/νη

1/4φλ.balsamico

200ml κρέμα γάλακτος

1κ.γλ.πιπέρι καγιέν

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Εντωμεταξύ ρίχνουμε λίγο λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά και τα μανιτάρια να μαλακώσουν. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το καγιέν. Σβήνουμε με το balsamico και μόλις απορροφηθεί προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε και μόλις δέσει κλείνουμε το μάτι και ρίχνουμε τις πένες. Ανακατεύουμε πάλι καλά και σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *