Loader

Ομελέτα φούρνου με σπανάκι και μανιτάρια

2013-07-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 35λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

5αυγά χτυπημένα
Λάδι για το πυρέξ
1/2φλ.γάλα
Αλατοπίπερο
400γρ.σπανάκι βρασμένο
1/2φλ.μανιτάρια σε φέτες
1/2φλ.ρεγκάτο τριμμένο
1στήθος κοτόπουλο βρασμένο ψιλ/νο

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύω καλά όλα τα υλικά εκτός από το λάδι σε ένα μεγάλο μπωλ. Λαδώνω ένα πυρέξ και χύνω μέσα το μείγμα που ετοιμάσαμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 35 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *