Loader

Ομελέτα φούρνου με κολοκυθάκια και δυόσμο

2013-07-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

 

Συστατικά  

1 κρεμμύδι ψιλ/νο
1κ.σ.δυόσμο
2 κολοκυθάκια κομμένα  σε λεπτές φέτες
1/2φλ.αρακάς κατεψυγμένος-αποξυγμένος
100γρ.ανθότυρο
4αυγά
Λάδι
Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε λάδι και σωτάρουμε τα κολοκυθάκια,το κρεμμύδι και τον αρακά, για 3-4 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Σε ένα μπωλ χτυπάμε τα αυγά. Κατεβάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά και ρίχνουμε τα αυγά. Ανακατεύουμε, αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με το δυόσμο και τα μεταφέρουμε σε πυρέξ. Τρίβουμε από πάνω το ανθότυρο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 20 λεπτά ή μέχρι να πάρει χρώμα η επιφάνεια της ομελέτας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *