Loader

Ομελέτα φούρνου με κολοκυθάκια και δυόσμο

2013-07-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

1 κρεμμύδι ψιλ/νο
1κ.σ.δυόσμο
2 κολοκυθάκια κομμένα  σε λεπτές φέτες
1/2φλ.αρακάς κατεψυγμένος-αποξυγμένος
100γρ.ανθότυρο
4αυγά
Λάδι
Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε λάδι και σωτάρουμε τα κολοκυθάκια,το κρεμμύδι και τον αρακά, για 3-4 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Σε ένα μπωλ χτυπάμε τα αυγά. Κατεβάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά και ρίχνουμε τα αυγά. Ανακατεύουμε, αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με το δυόσμο και τα μεταφέρουμε σε πυρέξ. Τρίβουμε από πάνω το ανθότυρο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 20 λεπτά ή μέχρι να πάρει χρώμα η επιφάνεια της ομελέτας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.