Loader

Ομελέτα με φέτα Αχαϊας και σπανάκι

2013-07-09
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

3αυγά χτυπημένα

1φλ.σπανάκι χοντροκομμένο

1/3φλ.μανιτάρια σε φέτες

Λάδι

80γρ.φέτα θρυμματισμένη

1κ.σ.άνιθος

Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε μέσα το σπανάκι και τα μανιτάρια να μαλακώσουν. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τον άνιθο. Τα ανακατεύουμε με τη φέτα και τα φυλάμε στην άκρη. Σε άλλο τηγάνι ρίχνουμε λίγο λάδι και ρίχουμε μέσα τα αυγά. Ανακινούμε το σκεύος να απλώσει παντού η ομελέτα. Όταν είναι έτοιμη την γυράμε από την άλλη με τη βοήθεια σπάτουλας ή πιάτου και ρίχνουμε στη μισή τη γέμιση με το σπανάκι που ετοιμάσαμε. Αφήνουμε άλλα 2 λεπτά να ψηθεί και η άλλη πλευρά και την κλείνουμε στη μέση. Πασπαλίζουμε με πιπέρι και σερβίρουμε αμέσως.

Κατηγορία Συνταγής: , , Ετικέτες: , , , Συστατικά: , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *