Loader

Ομελέτα με πιτσογεύση

2013-05-31
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 10λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

 

3αυγά χτυπημένα

2φέτες καπνιστό ζαμπόν ψιλ/νο

1/3φλ.φέτα θρυμματισμένη

1κ.σ.κέτσαπ

1.2φλ.γκούντα τριμμένο

1πιπεριά κέρατο ψιλ/νη

1κ.γλ.ρίγανη

Αλατοπίπερο

Λάδι για το τηγάνισμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε σε μπολ όλα τα υλικά. Βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί και ρίχνουμε μέσα το μείγμα. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ψήνουμε την ομελέτα περίπου 5 λεπτά από κάθε πλευρά. Την βγάζουμε προσεχτικά από το τηγάνι και σερβίρουμε

 

Κατηγορία Συνταγής: , Ετικέτες: , , Συστατικά: , , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *