Ομελέτα με πιτσογεύση
2013-05-31- Κουζίνα:Ελληνική
- Πιάτο: Επιδόρπιο, Ορεκτικό, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Χρόνος μαγειρικής: 10λ
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή
Συστατικά
3αυγά χτυπημένα
2φέτες καπνιστό ζαμπόν ψιλ/νο
1/3φλ.φέτα θρυμματισμένη
1κ.σ.κέτσαπ
1.2φλ.γκούντα τριμμένο
1πιπεριά κέρατο ψιλ/νη
1κ.γλ.ρίγανη
Αλατοπίπερο
Λάδι για το τηγάνισμα
Βήματα Συνταγής
Βήμα1
Ανακατεύουμε σε μπολ όλα τα υλικά. Βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί και ρίχνουμε μέσα το μείγμα. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ψήνουμε την ομελέτα περίπου 5 λεπτά από κάθε πλευρά. Την βγάζουμε προσεχτικά από το τηγάνι και σερβίρουμε