Loader

Οι μπριζόλες του Alex

2013-06-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
  • Έτοιμο σε: 35λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

2χοιρινές μπριζόλες με κόκκαλο

Λάδι

1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

Αλατοπίπερο

Χυμό 1 ½ λεμονιού

1κ.γλ.ρίγανη

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε αποβραδίς τις μπριζόλες σε μπολ μαζί με το κρεμμύδι. Την επόμενη τα μεταφέρουμε σε κατσαρόλα και γεμίζουμε νερό να τα καλύψει και λίγο παραπάνω. Τις αφήνουμε να βράσουν 20 λεπτά. Τις σουρώνουμε και πετάμε τα κρεμμύδια. Στην ίδια κατσαρόλα βάζουμε λάδι να καλύψει τον πάτο και λίγο επιπλέον και ροδίζουμε τις μπριζόλες. Αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και ραντίζουμε με το χυμό λεμονιού. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ψήνουμε τις μπριζόλες μέχρι να πάρουν χρώμα κι από τις 2 πλευρές Τις σερβίρουμε αμέσως με φρέσκιες τηγανητές πατάτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *