Loader

Οι μπριζόλες του Alex

2013-06-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 20λ
  • Έτοιμο σε: 35λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

2χοιρινές μπριζόλες με κόκκαλο

Λάδι

1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

Αλατοπίπερο

Χυμό 1 ½ λεμονιού

1κ.γλ.ρίγανη

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε αποβραδίς τις μπριζόλες σε μπολ μαζί με το κρεμμύδι. Την επόμενη τα μεταφέρουμε σε κατσαρόλα και γεμίζουμε νερό να τα καλύψει και λίγο παραπάνω. Τις αφήνουμε να βράσουν 20 λεπτά. Τις σουρώνουμε και πετάμε τα κρεμμύδια. Στην ίδια κατσαρόλα βάζουμε λάδι να καλύψει τον πάτο και λίγο επιπλέον και ροδίζουμε τις μπριζόλες. Αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και ραντίζουμε με το χυμό λεμονιού. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ψήνουμε τις μπριζόλες μέχρι να πάρουν χρώμα κι από τις 2 πλευρές Τις σερβίρουμε αμέσως με φρέσκιες τηγανητές πατάτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *