Loader

Ογκρατέν σπαγγέτι ολικής με μπρόκολο

2013-07-21
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

200γρ.σπαγγέτι ολικής άλεσης
Λάδι
Αλατοπίπερο
1 1/2φλ.μπρόκολο βρασμένο κομμένο σε φουντάκια
200γρ.γιαούρτι
3κ.σ.μουστάρδα
1κ.γλ.πάπρικα
100γρ.τυρί τριμμένο light
Φρυγανιά τρίμμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Ανακατεύουμε το γιαούρτι με την μουστάρδα, την πάπρικα και λίγο αλατοπίπερο. Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ανακατεύουμε με το μείγμα γιαουρτιού και το μπρόκολο. Λαδώνουμε ένα ταψάκι και το πασπαλίζουμε με λίγη φρυγανιά. Απλωνουμε μέσα όμορφα το μέιγμα ζυμαρικών και το πασπαλίζουμε με το τυράκι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 30 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει λίγο και το κόβουμε σε κομμάτια για να σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *