Loader

Ξύδι από κρασί που έμεινε

2013-07-30
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

Κρασί που έμεινε

Λίγο ξύδι (2κ.σ./μισό λίτρο)

Οδηγίες

Βήμα 1

Βγάζουμε το φελλό ή το καπάκι από το κρασί και ρίχνουμε μέσα το ξύδι. Καλύπτουμε με ένα τούλι το χείλος του μπουκαλιού και το ξεχνάμε για τουλάχιστον 3 εβδομάδες σε θερμοκρασία δωματίου περίπου 20C. Αν θέλετε ρίχνετε μέσα κάποιο κλωνάρι από μυρωδικό ώστε να αποκτήσει παράλληλα και αρωματική γεύση.

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: , Συστατικά: ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *