Loader

Κουνουπίδι κρασάτο με κάρυ

2013-07-15
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

1μικρό κουνουπίδι χωρισμένο σε φουντάκια

Λάδι

Αλατοπίπερο

1φλ.λευκό κρασί

1κ.σ.κάρυ σκόνη

1σκελ.σκόρδο ψιλ/νη

2φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμύδια και το σκόρδο. Προσθέτουμε το κουνουπίδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα άλλα 2-3 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το κάρυ. Συμπληρώνουμε λίγο χλιαρό νερό αν χρειάζεται όταν απορροφηθεί το αλκοόλ και σιγοβράσουμε για 20 λεπτά. Το σερβίρουμε ως σαλάτα ή ως κύριο γεύμα με ψάρι ή ρύζι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *