Loader

Ξινοπικάντικο μοσχαράκι

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 1:15 ω
  • Έτοιμο σε: 1:35 ω
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

800γρ.μοσχάρι κομμένο σε κυβάκια

Λάδι

Αλατοπίπερο

1κ.γλ.θυμάρι

1κ.γλ.ρίγανη

1κ.γλ.πάπρικα

1κ.γλ.πιπέρι καγιέν

3κ.σ.κέτσαπ

1κ.σ.μουστάρδα πικάντικη

2 ½ φλ.ζωμός κρέατος

1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

2σκελ.σκόρδο ολόκληρες

1 ½ φλ.χυμός ντομάτας

1πρέζα καστανή ζάχαρη

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κομμάτια του κρέατος από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τα μπαχαρικά και τη ζάχαρη. Προσθέτουμε την κέτσαπ, την μουστάρδα και τον χυμό ντομάτας και ανακατεύουμε. Συμπληρώνουμε το ζωμό και αφήνουμε να σιγοβράσει περίπου 1 ώρα και 15 λεπτά. Το σερβίρουμε ζεστό με συνοδευτικό της αρεσκείας μας και σαλτσούλα από την κατσαρόλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *