Loader

Ντοματοκεφτέδες

2013-06-05
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρέματος:
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

2 μεγάλες ντομάτες
1 μεγάλο κρεμμύδι
Λάδι
Αλατοπίπερο
1/4κ.γλ.κανέλα
1/2κ.σ.δυόσμος
1φλ.αλεύρι γεμάτο

Οδηγίες

Βήμα 1

Ψιλοκόβουμε τις ντομάτες και το κρεμμύδι. Βάζουμε λάδι σε βαθύ τηγάνι και τα ρίχνουμε μέσα. Πασπαλίζουμε με την κανέλα και το δυόσμο και αλατοπιπερώνουμε. Αφήνουμε να μαλακώσουν τα υλικά και να μείνει με ελάχιστο ζουμί. Ρίχνουμε το αλέυρι και ανακατεύουμε μέχρι να αποκτήσουμε ένα χυλό όχι πολύ αραιό ούτε και πολύ σφιχτό. Ζεσταίνουμε λάδι σε βαθύ τηγάνι και ρίχνουμε μέσα κουταλιές από το μείγμα που ετοιμάσαμε. Τηγανίζουμε 2-3 λεπτά και από τις 2 πλευρές. Τους βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τους σερβίρουμε ζεστούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *