Loader

Μπρουσκέτα με ντοματίνια και αβοκάντο

2015-04-15
  • Μερίδες: 2-3
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Έτοιμο σε: 10λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 έχουν βαθμολογήσει

15/4/15

Μπρουσκέτα με ντοματίνια και αβοκάντο η σημερινή μας πρόταση. Ιδανικό για ελαφρύ γεύμα ή συνοδευτικό για κρασί.

appleavobrush (3) appleavobrush (4)

Συστατικά

  • 1 ώριμο αβοκάντο
  • 200gr. Ντοματίνια
  • ½ μήλο κομμένο σε κυβάκια
  • 80gr. Cottage cheese
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • Χυμό ½ λεμονιού
  • ½ κουταλιά του γλυκού βασιλικός
  • Αλατοπίπερο
  • Ηλιόσπορος, κουκουνάρι ή άλλοι σπόροι της αρεσκείας μας, για το σερβίρισμα (προαιρετικά)
  • 4-8 φέτες φρυγανισμένο ψωμί

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε ένα μπολ το μήλο και ρίχνουμε τα ντοματίνια κομμένα στη μέση και το αβοκάντο σε κυβάκια. Ραντίζουμε με το χυμό λεμονιού και το λάδι. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το βασιλικό. Ανακατεύουμε και φυλάμε στην άκρη.

Βήμα 2

Αλείφουμε το ψωμί με το cottage cheese και το ακουμπάμε σε πιατέλα. Μοιράζουμε το μείγμα αβοκάντο πάνω στις φέτες ψωμιού και πασπαλίζουμε με σπόρια της αρεσκείας μας και φρεσκοτριμμένο αλατοπίπερο για να σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *