Loader

Μπριζόλες στο αλουμινόχαρτο

2013-06-14
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 1:10 ω
  • Έτοιμο σε: 1:30 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (3 / 5)

3 5 5
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

5 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

4μπριζόλες χοιρινές λαιμού
Λάδι
Αλατοπίπερο
3σκελ.σκόρδο ολόκληρες
1κ.γλ.ρίγανη
1κ.γλ.θυμάρι
2κ.σ.μουστάρδα
1ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε 2 μεγάλα φύλλα αλουμινόχαρτου το ένα πάνω στο άλλο μέσα σε ταψί και τοποθετούμε μέσα τις μπριζόλες μας. Σκορπίζουμε τις σκελίδες σκόρδου. Ανακατεύουμε στο multi το λάδι, με το κρασί, τη μουστάρδα, το αλατοπίπερο, τη ρίγανη και το θυμάρι και περιχύνουμε με αυτό τις μπριζόλες. Κλείνουμε καλά το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στο φούρνο στους 220C για 1 ώρα. Έπειτα ανοίγουμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε άλλα 10 λεπτάκια στον αέρα να πάρουν χρώμα οι μπριζόλες και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *