Loader

Μπριζόλες αλκοολικές

2013-06-13
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 40λ
  • Έτοιμο σε: 55λ
Βαθμολογία

(5 / 5)

5 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

2 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

4μπριζόλες χοιρινές λαιμού
1/2ποτήρι τζιν
Λάδι
Αλατοπίπερο
2σκελ/σκόρδο ολόκληρες
Τη φλούδα ½ λεμονιού

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε τις μπριζόλες σε ένα πυρίμαχο σκεύος και ρίχνουμε μέσα όλα τα υπόλοιπα υλικά. Τις καλύπτουμε και τις αφήνουμε όλο το βράδυ στο ψυγείο. Την επόμενη μέρα τις μεταφέρουμε σε ταψί μαζί με την μαρινάδα και συμπληρώνουμε και λίγο νερό. Τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 40 λεπτά. Στο ενδιάμεσο του ψησίματος τις αναποδογυρίζουμε να πάρουν χρώμα και από τις 2 πλευρές. Τις σερβίρουμε ζεστές με πουρέ φρέσκια πατάτας ή βρασμένα λαχανικά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *