Loader

Μπριζολάκια σε μαρινάδα μπύρας

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 15λ
  • Έτοιμο σε: 30λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

4μπριζολάκια χωρίς κόκκαλο

1ξυλάκι κανέλας

200ml μπύρα

Ξύσμα μισού πορτοκαλιού

Αλατοπίπερο

1κ.γλ.φύλλα δενδρολίβανου

Λάδι

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε ένα ανοξείδωτο σκεύος τα μπριζολάκια και ρίχνουμε το λάδι και την μπύρα. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το δενδρολίβανο. Ρίχνουμε μέσα το ξυλάκι κανέλας και το ξύσμα και τα αφήνουμε καλυμμένα στο ψυγείο όλο το βράδυ. Την επόμενη τα βάζουμε στο τηγάνι με λίγο ακόμα λάδι και τα τηγανίζουμε καλά και από τις 2 πλευρές ρίχνοντας κουταλιές από τη μαρινάδα αφού έχουμε αφαιρέσει το ξύσμα και το ξυλάκι κανέλας. Τα σερβίρουμε ζεστά με συνοδευτικό της αρεσκείας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *