Loader

Μπουρεκάκια με κοπανιστή

2013-06-05
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 10λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  


1 φύλλο κρούστας
Πιπέρι
Λάδι για τηγάνισμα
250γρ.κοπανιστή
100γρ.ανθότυρο

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε σε ένα μπωλ το ανθότυρο με την κοπανιστή και λίγο πιπέρι. Κόβουμε το φύλλο στη μέση . Χρησιμοποιούμε 2- 2 φύλλα και βάζουμε μέσα από μια καλή κουταλιά από τη γέμιση. Τυλίγουμε σε ρολό και με λίγο νερό κλείνουμε το τελείωμα να μην μας βγεί η γέμιση. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και από τις 2 πλευρές και ακουμπάμε τα μπουρεκάκια σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Τα σερβίρουμε ζεστά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.