Loader

Μπουγιουρντί στο τηγάνι με φέτα Βερμίου

2013-06-03
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Φακές με χυμό πορτοκάλι και κάρυ

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Σκεπαστή πικάντικη φέτα

  • Πικάντικα ζυμαρικά με τη σάλτσα τους σε ένα σκεύος

Συστατικά  

 

1μεγάλη ντομάτα κομμένη σε κυβάκια

Λάδι

Αλατοπίπερο

2πιπεριές κέρατο ψιλ/νες

1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

200γρ.φέτα θρυματισμένη

Λίγο αλάτι

1/2κ.γ.μπούκοβο

100γρ.ρεγκάτο κομμένο σε κυβάκια

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές. Προσθέτουμε τις ντομάτες και αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαραθούν τελείως. Ρίχνουμε τα τυριά και πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι και το μπούκοβο. Ανακατεύουμε και κλείνουμε τη φωτιά. Τα αφήνουμε πάνω στο μάτι μέχρι να λιώσουν καλά τα τυριά και σερβίρουμε αμέσως.

Κατηγορία Συνταγής: , Ετικέτες: , , , Συστατικά: , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.