Loader

Μπιφτέκια γεμιστά με φέτα

2013-06-17
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

500 γρ.κιμάς

100γρ.φέτα

3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί ή 1 1/2 φλ.φρυγανιά τριμμένη*

1κ.σ.ρίγανη

1/2κ.γλ. μπαχάρι

1/2κ.γλ.κύμινο

μαιντανός΄

2 αυγά

1κ.σ.ξύδι

αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τον μαιντανό,Αναμιγνύουμε καλά όλα τα υλικά μας εκτός από το τυράκι. Παίρνουμε μια μπαλίτσα κιμά,ανάλογα το μέγεθος που θέλουμε να έχουν τα μπιφτέκια μας και την πατάμε με την παλάμη.Τοποθετούμε ένα κομματάκι τυράκι και καπακώνουμε με ένα άλλο κομμάτι κιμά. Κλέινουμε τα πλαινά να μην μας βγεί το τυρί κατά το ψήσιμο.Τα βάζουμε σε ταψάκι,ρίχνουμε το λάδι και λίγο νεράκι. Ψήνουμε τα μπιφτέκια σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για περίπου 40 λεπτά.Στα μισά του χρόνου τα γυρνάμε να πάρουν χρώμα και από την άλλη πλευρά. Σερβίρουμε με ρύζι,πουρέ ή πατατούλες. Καλή σας επιτυχία Tips: *Εγώ βάζω τριμμένο παξιμάδι που το πολτοποιώ στο multi

Κατηγορία Συνταγής: , Ετικέτες: , , , Συστατικά: , , , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *