Loader

Μπιφτέκια γαλοπούλας της μαμάς μου

2013-07-21
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

1/2κιλό κιμάς γαλοπούλας

1καρότο τριμμένο

Αλατοπίπερο

1μικρό κρεμμύδι τριμμένο

1κ.γλ.ρίγανη

1/2κ.γλ.δυόσμος ψιλ/νος

1κ.σ.λάδι

1φλ.φρυγανιά τρίμμα

1κ.σ.ξύδι

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε σε μπολ όλα τα υλικά και τα πλάθουμε σε μεσαίου μεγέθους μπιφτέκια. Τα βάζουμε σε αντικολλητικό ταψί ή σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Συμπληρώνουμε λίγο νεράκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 40 λεπτά περίπου. Τα σερβίρουμε ζεστά με ψητά λαχανικά ή καστανό ρύζι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *