Μπιφτέκια γαλοπούλας της μαμάς μου
2013-07-21- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
Βαθμολογία
(5 / 5)
1 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
1/2κιλό κιμάς γαλοπούλας
1καρότο τριμμένο
Αλατοπίπερο
1μικρό κρεμμύδι τριμμένο
1κ.γλ.ρίγανη
1/2κ.γλ.δυόσμος ψιλ/νος
1κ.σ.λάδι
1φλ.φρυγανιά τρίμμα
1κ.σ.ξύδι
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε σε μπολ όλα τα υλικά και τα πλάθουμε σε μεσαίου μεγέθους μπιφτέκια. Τα βάζουμε σε αντικολλητικό ταψί ή σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Συμπληρώνουμε λίγο νεράκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 40 λεπτά περίπου. Τα σερβίρουμε ζεστά με ψητά λαχανικά ή καστανό ρύζι.