Loader

Μπιφτέκια γαλοπούλας της μαμάς μου εξελιγμένα

2013-06-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 25λ
  • Έτοιμο σε: 45λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (4.5 / 5)

4.5 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

1/2κιλό κιμάς γαλοπούλας

Αλατοπίπερο

2καρότα τριμμένα

1κολοκυθάκι τριμμένο

1σκελ.σκόρδου λιωμένη

1μικρό κρεμμύδι τριμμένο

1αυγό

3κ.σ.άνιθος ψιλ/νος

Χυμό μισού λεμονιού

1σφηνάκι σόδα (αναψυκτικό)

2/3φλ.Φρυγανιά τρίμμα ή όσο χρειαστεί

1κ.σ.λάδι

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά. Τα πλάθουμε σε μεγάλα μπιφτέκια και τα ακουμπάμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 25-30 λεπτά περίπου. Μην τα παραψήσετε και στεγνώσουν. Τα σερβίρουμε ζεστά με συνοδευτικό της αρεσκείας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *